banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Özal'ın ölümüne sebep projelerden biri bu mu?
Turgut Özal’ın kurmaylarından ve eski Bakan Vehbi Dinçerler’den müthiş iddia… Dinçerler, konuk olduğu 24 Moderatör canlı yayınında Turgut Özal’ın yaşasaydı hilafeti tartışmaya açacağını söyledi.
24 Moderatörü Murat Çiçek’in canlı yayın konuğu olan eski Bakan Vehbi Dinçerler, Turgut Özal’ın ölümüyle ilgili tartışmaların konuşulduğu 24 canlı yayınında Dinçerler şunları söyledi; “Burada ilk defa sizin programınızda açıklayacağım. Urfa Milletvekili ve belediye başkanı İbrahim Halil Çelik, rahmetli Özal’ın o son Orta Asya gezisinde beraberdi. O gezilerin birisinde bir camide konuşma yaptığını söyledi. O konuşmanın kayıtlarının Vecdi Gönül Bey’de ve birkaç arkadaşta olduğunu söyledi bana. Halil İbrahim Beyin ifadesine göre Türkiye’nin bütünleşmesi birleşmesi için hilafetin gelmesi gerektiğini söylemiş. Halil İbrahim Bey sağ, sorulabilir. Acaba birçok derinliklerde bu işler konuşulup görüşüldü mü? Biz 83’te iktidara geldik, 88 de suikast oldu. Bizim önümüzü kesmek isteyenler ve bunların iç ve dış sebepleri vardır. Turgut Bey’in Kürt meselesi konuşulsun, Federasyon konuşulsun gibi çıkışları gibi burada da hilafetin durumunu gündeme getirecekti. Halil İbrahim Bey de ölmeseydi bunu gündeme getireceğini söylüyor.”
Kaynak: Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.