banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Öz kızlarına tecavüz odası kurdular

 

Antalya'da iki ailenin akılalmaz gelin-güvey planı cezaevinde bitti. Akıllara durgunluk veren olay şöyle meydana geldi:
- Fethiye'nin Gökben Köyü'nde yaşayan T.G. (28), Ö.A.'yı (18) ailesinden istedi. Genç kızın ailesi de evliliğe onay verdi. İki genç 4 ay önce nişanlandı.
-  Çift bu sürede birbirini tanırken iki aile de yakınlık kurdu. Ancak genç kız zaman kararından vazgeçti ve nişanlısından uzaklaşmaya başladı.
-  Bu gelişme üzerine kızın annesiyle babası, damat adayının anne-babasıyla bir olup genç kızı bir hocaya götürüp getirmeye başladılar.
-  Bu da işe yaramayınca aileler anlaşıp Ö.A.'yı hocaya götürecekleri vaadiyle kandırıp damadın halası H.C.'nin (58) evine götürdü.
-  Aileler Ö.A.'yı nişanlısı T.G. ile birlikte odaya kilitledi. Damadın babası N.G. (58) ve diğer yakınları da evin çevresinden ayrılmadı.
-  T.G., nişanlısı Ö.A.'yla zorla cinsel ilişkiye girmeye çalıştı. Genç kız bu sırada bir yolunu bulup evin penceresinden kaçarak kurtuldu ve bir yakınıyla birlikte Jandarmaya sığındı.
-  Jandarma Ö.A nın verdiği ifadeler doğrultusunda damat T.G, babası N.G (58), halası H.C (58), damadın eniştesi H.G (40), damadın ağabeyi Y.G (33), damadın halasının oğlu Ç.C (34), damadın ablası S.G (35), ile kızın annesi S.A (43), kızın babası S.A (44) yı gözaltına alarak soruşturma başlattı.
-  Aralarında zorla kaçırma ve alıkoyma suçundan şikayetçi olan Ö.A.'nın annesi ve babasının da olduğu 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: AKŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.