banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Oymak ve Kaytan TYB'de

Bir süre karşılıklı sohbetin ardından ülke genelindeki ve Şanlıurfa’daki güncel olaylar değerlendirildi. Daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan tarafından, Şanlıurfa’da özellikle herkesin merakla beklediği ve yapımının geciktiğine inandığı 11 Nisan Şehir stadının park olarak düzenlenmesi konusunda ortaya atılan çeşitli projeler hakkında bilgiler verdi. Kendisinin de bir önerisini anlattıktan sonra projeler üzerinde TYB üyeleri ve konuklar fikirlerini belirtti.
Kaytan, çeşitli projelerin Belediye Meclisinde de görüşüldüğünü ve çalışmaların devam ettiğini, her fikir üzerinde kafa yorduklarını, o alanın gerçekten yeşil alan olarak vatandaşların hizmetine sunulması ve kimselere de mal edilmemesi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Birileri değil, herkes faydalanmalı
11 Nisan ve Şanlıurfa’da kamuya açık alanlarda yapılacak düzenlemelerle ilgili kaygılarını dile getiren AK Parti MKYK üyesi Mehmet Oymak ise, geçmişten ders alarak ve edindiği tecrübelere dayanarak kamuya açık alanların birilerine verilmesi durumunda verilen alanın çok daha fazla bölümlerinde adeta gasp edilerek kendi işletmelerine dâhil edildiğini, dileğinin birilerinin değil vatandaşların genelinin faydalanması olduğunu dile getirdi.

Parklar halka açık olacak ve BELSAN tarafından işletilecek
Sohbette hazır bulunan TYB üyeleri Veysel Polat, Müslüm Abacıoğlu, Abdülkadir Karacabey, Yunus Emre Gayberi, Mehmet Akbaş, Eyyüp Azlal, Şahban Kılıç, Tahir Coşandal, Mehmet Emin Kuş, Hamit Derman ve birkaç konuğumuzun soruları üzerine Belediye çalışmaları konusunda bilgiler veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, “Vatandaşlarımızın refahı ve memleketimizin imarı açısından, biraz önce Mehmet Oymak hocamızın dile getirdiği geçmişteki olumsuzlukları yaşamamak için biz Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELSAN tarafından işletilmek üzere şu an il merkezindeki Cumhuriyet Parkı ve Turgut Özal Parkı, Halfeti ilçemizin Fırat nehri kıyısı, Bozova ilçemizdeki Çatak tesislerinin Büyükşehir Belediyesine devir işlemleri yapıldı. Cumhuriyet Parkında çalışmalar tamamlanmış ve hizmet veriyor. Diğerleri de en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak. Kısa süre sonra da Halilürrahman Gölü platosu içersinde yer alan ve Belediyemize ait olan yeri de düzenleyip halkımızın hizmetine açacağız ve herkesin kendisine çeki düzen vermesini sağlayacağız. Herkes çok iyi bilmeli ki, bizlerin tek düşüncesi ilimize ve insanımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Yoksa birilerini zengin etmek değildir” dedi.
Kaytan, çok kısa süre zarfında kurulunu gerçekleştirecekleri Konut A.Ş. aracılığı ile evsiz vatandaşlara çok ucuza konut üreteceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.