banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Öyle bir reyting rekoru kırdı ki

Her 10 kişiden 7si Öyle Bir Geçer Zaman Kiyi izledi.

Kanal Dnin salı akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Öyle Bir Geçen Zaman Ki öyle bir reyting yaptı ki...

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu?nun paylaştığı dizisinin salı akşamı ekrana gelen 14. bölümü, şifresiz kanaldan ve canlı olarak yayınlanan Fenerbahçe-Bucaspor maçına rağmen, A/B Sosyo Ekonomik Statü?de yüzde 69.5, Tüm Kişiler?de de yüzde 65.0 izlenme payına kadar ulaşıp, hem kendi rekorunu kırdı, hem de televizyon tarihinin reyting rekorları listesinde adını zirveye yazdırdı. Böylece televizyonu açık olan her 10 kişiden 7si diziyi izledi.

Dizinin önceki akşam yayınlanan bölümünde sosyal medyada da tam bir patlama yaşandı. Öyle ki, Öyle Bir Geçer Zaman Ki için Ekşi Sözlükte tam 261 sayfa açılırken, twitterda da yayın anında atılan twett sayısı 1700leri geçti.

Televizyon Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.