banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl Demirci Mahalleleri

Otomobilin çarptığı bisikletli genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te bisikleti ile evine gitmekte olan 15 yaşındaki Mehmet Erğan, otomobilin çarpması sonucu kaza yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsünün ise kazadan sonra olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Mehmet Erğan (15) bisikletiyle evine doğru ilerlerken aynı istikametten gelen plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir otomobilin çarpması sonucu otomobilin altında kaldı. Erğan, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazayı duyarak olay yerine gelen Erğan'ın yakınları, sinir krizleri geçirdi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Erğan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kazadan sonra kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.