banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Otomobil traktöre arkadan çarptı: 2 yaralı

Şanlıurfa’da dikkatsizlik kaza getirdi. Aynı yöne seyreden bir otomobilin önündeki traktöre arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre; Halilliye ilçesinde bulunan Abidiye altgeçidinde Gaziantep istikametine doğru seyreden 33 E 4276 plakalı otomobil kendisiyle aynı istikamette seyreden 21 AD 281 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Kazada yaralanan M.E. ile M.A. olay yerine çağrılan ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çarpmanın etkisiyle devrilen traktör ile otomobilde maddi hasar oluştu.

Kaza yerine gelen trafik ekipleri trafiğin akışını sağlarken belediye ekipleri de yola saçılan benzin ve mazotun alev alma tehlikesine karşı yola toprak serpti.

Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.