banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Otogar Personeline Halkla İlişkiler Eğitimi Verildi

Şanlıurfa Belediyesi ile Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliğinde organize edilen “Otogar Personeline Kurumsal Kimlik ve Halkla İlişkiler Perspektifi Geliştirme Projesi” kapanış ve sertifika toplantısı yapıldı.
     Karacadağ Kalkınma Ajansı 2010 yılı Teknik Destek Programından hibe alınarak, 2-11 Mayıs 2011 tarihleri arasında yürütülen proje kapsamında eğitim gören toplam 100 kişiye sertifikaları Şanlıurfa Otogarı’nda düzenlenen törende dağıtıldı.
    Törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, otogarların kentin kurumsal kimliklerini yansıtan bir vitrin konumunda olduklarını belirterek, burada çalışan personellerin yeteri derecede bilgi birikimine sahip olmaları gerektiğini söyledi.
    Fakıbaba, “Öncelikle böyle önemli bir eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim bir tek amacımız var o da Şanlıurfa halkının mutlu olmasıdır. Başka hiçbir beklentimiz yok. Sıkıntılarımız tabiî ki olacak. Şanlıurfa otogarında yaşanan bazı aksaklıkların en kısa zamanda giderilmesi için gerekli çabayı göstereceğiz. Çünkü otogar bir kentin aynasıdır. Kente gelen insanlara Urfa’nın en iyi tanıtımını yapacak olan yerler otogarlardır. Bu yüzden bu tür eğitimlerin oldukça faydalı olduğuna inanıyorum” dedi.
   Konuşmalarının ardından sertifika törenine geçildi. Proje kapsamında 10 günde toplam 40 saat eğitim gören 100 otogar personeline, sertifikaları Belediye Başkanı Fakıbaba ve diğer davetliler tarafından dağıtıldı.
   Ayrıca, Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüsçüler Dernek Başkanlığı projeye desteklerinden dolayı Başkan Fakıbaba ve Başkan Yardımcısı İzol’a bir şükran plaketi takdim etti.
   Törene, Belediye Başkan Fakıbaba’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı M.Emin İzol, Belsan A.Ş Genel Müdürü Cengiz Konur, Şanlıurfa Belediyesi Otogar İşletme Müdürü Bahri Güler, AB Projeler Sorumlusu Nazlı Dengi, Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüsçüler Dernek Başkanlığı Üyeleri ile çok sayıda otogar çalışanı katıldı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.