banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Otobüste 330 litre kaçak mazot ele geçirildi

 Bursa’nın Kestel ilçesine bağlı Turan Mahallesi otoban çıkışında durdurulan yolcu otobüsünde, ayrı ayrı bidonlar içerisinde 330 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, bir yolcu otobüsünde kaçak akaryakıt bulunduğu ihbarının alınması üzerine, takip edilen otobüs, Kestel Turan Mahallesi otoban çıkışında durduruldu. Jandarmanın yaptığı aramada, otobüsün bagajında plastik bidonlar içerisinde 180 litre, özel hazırlanmış deposunda ise 150 litre olmak üzere toplam 330 litre kaçak akaryakıtın ele geçirildiği bildirildi.

Meydana gelen kaçakçılık olayı ile ilgili yapılan soruşturma sonucunda şüpheli C.Ö. ve B.M. isimli kişilerin ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldığı, ele geçen akaryakıtın ise muhafaza altına alındığı bildirildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.