banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Otobüsçüler AK Partide

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Şanlıurfa Otobüsçülerin mağduriyetinin ortadan kaldırılması için eliminizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

Şanlıurfa Belediyesi ile şehir içi özle halk otobüsçüleri arasında yaşanan sorunlar nedeniyle Özel Halk Otobüsçüleri AK Parti İl Binasına geldiler. Kalabalık bir grup halinde AK Parti İl Binasına gelen otobüsçüler aralarında 10 kişiyi seçerek AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve İl Başkan Yardımcıları ile bir süre görüştüler.

 

Görüşmenin ardından basın açıklaması yapan Av. Yusuf Eğilmez; “Özel Halk Otobüsçü esnafımız, Şanlıurfa Belediyenin şehir içine girmeme kararı vardı. ve yeni uygulamaya geçtiği otobüslerle ilgili Özel Halk Otobüsçüleri bugün protesto amacıyla kendi deyimleriyle haklarını arama neticesinde balıklıgöl yerleşkesine gittiler. Bununla ilgili olarak trafik ekipleri de kanuni müeyyidelerini uyguladıkları için ceza yazmışlar. Bunlarla ilgili olarak şoför esnaflarımız partimize geldiler. Bizden sorunlarla ilgili olarak yardım talebinde bulundular. Bizde sorunları dinledik, gerekli ilgili kurumlarla irtibata geçeceğiz. Yaşanan mağduriyetin giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

 

Sorunların sadece bir kurumla ilgili olmadığını belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Yolcu taşırken trafik cezalarının kesildiği ve bunun mağduriyet oluşturduğunu belirtiler. Bizde gerekli kurumlarla irtibata geçerek, mağduriyet oluşmaması için gerekli girişimleri sağlamaya çalışacağız” dedi.

Taraf tutmadıklarını da belirten Başkan Av. Eğilmez; “Biz taraf tutmuyoruz. Ancak bu uygulamada mağduriyet varsa mağduriyetin giderilmesi için elimizden gelen çalışmayı yapacağız” dedi.

www.balikligol.com

 

 

 


başkan yusuf eğilmez dolmuşçular açıklaması balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.