banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

OTO Galericilerin Taşınacakları yer belli oldu

Belediye Meclisi Mart Ayı 3. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Habib Arslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, kent merkezinde faaliyet gösteren oto galericiler sitesinin yeni yeri belirlendi. Oto galericilerin yeni adresi Akçakale-Evren Sanayi Sitesi arasındaki Çevreyolu’nun güney kısmı olarak kararlaştırdı.

Akçakale-Evren Sanayi Sitesi Çevreyolu’nda Tarihi Karar

Belediye Meclis üyeleri aldıkları bir diğer önemli kararla da Akçakale-Evren Sanayi Sitesi arasındaki Çevreyolu’nun imar sorunu çözdüler.

Akçakale-Evren Sanayi Sitesi arasındaki Çevreyolu’nun bir an önce hizmete girmesi için gayret gösteren Belediye Meclis Üyeleri ayrıca Karayolları Bölge Müdürlüğünü de kamulaştırma yükünden kurtarmış oldular. Alınan bu kararla Akçakale-Evren Sanayi Sitesi arasındaki Çevreyolunun kısa sürede hizmet girmesi bekleniliyor.

Alınan bu kararın oldukça önemli bir karar olduğunu dile getiren Belediye Başkan Vekili Habib Arslan bu sonuca varılmasında emeği geçen tüm belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Plan ve Proje Müdürlüğü’nce Batıkent Mahallesi ve Çalışkanlar Köyünün arasında kalan çevreyolu kavşağına ait imar planı talebini ele alan Belediye Meclis Üyeleri konuyu görüşerek karara bağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.