banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

OSİYAD'tan fakir ailelere yardım

OSMANİYE - Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD), ihtiyaç sahibi 33 aileye erzak, giyim ve nakdi para yardımı yaptı.

Yardım çalışmaları hakkında bilgi veren OSİYAD Yardım Komisyon Başkanı Mahfuz Akgün,  “Dernek olarak Osmaniye’de ilmi, sosyal ve kültürel faaliyetlerimizin yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere yardım çalışmalarımız da sürmektedir. Bu kapsamda Osmaniye’deki muhtaç aileleri tespit ediyor ve hayırseverlerden gelen yardımları fakir ailelere ulaştırıyoruz.  Bu konuda hayır köprüsü görevini görüyoruz”dedi. Akgün, Ağustos ayı içerisinde 28 aileye gıda, 3 aileye elbise ve 2 aileye de toplamda 280 TL tutarında nakdi para yardımında bulunduklarını belirtti.

Bu yardımların ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmasına vesile olan hayır sahiplerine teşekkür eden Akgün, Kurban Bayramı’nın yaklaştığını belirterek, bayram için gerekli olan tüm hazırlıkları şimdiden yaptıklarını, Osmaniye’de evine kurban eti girmeyen yoksul aile kalmamasını hedeflediklerini dile getirdi. Akgün, bu hedeflerine ulaşabilmek için de Osmaniyeli esnaf ve hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.

Akgün son olarak, yapılan yardımların toplanması ve dağıtımında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm üye ve gönüllülerine teşekkür etti. (Muhsin Alakuş-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.