banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor

Ortopedik Engelllilerden Korkmaz'a Ziyaret


 

Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Osman Şeker ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

 

Mahkeme kararı sonucu tekrar eski görevine dönen, Başhekim Korkmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Şeker şunları söyledi.” Kısa bir zaman diliminden sonra, tekrar eski görevine dönen Korkmaz’ı makamında hem ziyaret etmek hem de hastanedeki son durum hakkında bilgi sahibi olmak istediklerini ve bu yüzden bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi”

 

Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneğinin yöneticilerinin bu nazik ziyaretinden duymuş, olduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz ” Öncelikle dernek yöneticilerinin bu ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını, kısa bir aradan sonra tekrar görevinin başında olduğunu ve bırakmış olduğu yerden tekrar başlayarak, amaçlarının halka iyi bir hizmet vermek olduğunu dile getirdi. Ziyaret daha sonra fikir alışverişi içersinde sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.