banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Ortaokulda fidan dikim etkinliği yapıldı

Batman merkeze bağlı Mobil Ortaokulunda gerçekleşen fidan dikimine, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Naci Şemdinoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Abdulhadi Torpa, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şemdinoğlu ve beraberindeki yöneticileri Okul Müdürü Nureddin Başaran karşıladı. Fidan dikim etkinliği ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Başaran toplam 200 fidanın Batman Orman İşletme Şefliğinden temin edildiğini ifade etti.

Veli ve öğrencilerle birlikte fidan diken Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Naci Şemdinoğlu; “Bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu gün burada diktiğimiz fidanlar ağaç olacak ve gelecek nesillerimiz bu ağaçların gölgesinde koşup oynayacaklar.” diye konuştu.

Şemdinoğlu fidan dikiminin ardından Balpınar beldesine giderek, Balpınar İlkokulunu ziyaret etti. Şemdinoğlu’nu Okul Müdürü Recep Kılıç karşıladı. Okul hakkında Kılıç’tan bilgi alan Şemdinoğlu, daha sonra sınıfları gezdi öğrencilerle sohbet etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.