banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

ÖRNEK ALINACAK DAVRANIŞ

Şanlıurfa'lı 3 duyarlı gencin, gecenin bir yarısı parkta farkettikleri yaralı kedi için yaptıkları örnek davranış, tüm insanlarımızın vicdanına ulaşmalıdır. Yavru olmasına rağmen, bir bacağı kopacak derecede olan kediyi ölüme terkeden duyarsız insanlarımızın arasında, böyle duyarlı ve vicdanlı gençlerimizin çıkması, insanlık adına büyük bir adımdır. Gece yarısı kediyi alan gençler, gündüz olur olmaz veterinerleri dolaşıp, kedinin acısını dindirmeye çalıştılar. Maalesef, Özel veteriner kliniklerin de müdahale yapılamayınca, Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne götürdüler, Burada Veteriner Hekim Doç. Dr. Ali HAYAT tarafından muayenesi yapıldıktan sonra, sonraki gün yapılan operasyon ile sağ ön ayağı kurtarılamayıp ampute edilmiştir.

 

Konuyla ilgili ismini vermek istemeyen duyarlı gençler; 2 gündür kediye olan ilgilerinden dolayı, çevreden alaycı tepkiler aldıklarını ve bunun için üzüldüklerini belirttiler. İnsanların, hayvan olunca taşıdığı canın önemsiz olduğunu hissettirmesi, vicdanların ne kadar köreldiğini gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.