banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Organize Sanayi ile Bozova arası yolu yapılıyor VİDEO

 

Birçok ölümlü trafik kazasının yaşandığı ve uzun yıllar genişletilmeyi ve tehlikeli bölgelerinin yeniden yapılması beklenen yol’un il özel idare ekipleri tarafından yapılmaya başlanması vatandaşları sevindirdi.

Merkeze bağlı Sayburç, Kızılburç, Yoğunburç, Taşan, Ayhanlar, Şahin ve Bedin köylerine ulaşımı sağlayan 20 kilometrelik yolda çalışmalara başlandı.

Özel idare ekipleri tarafından genişletilen ve tehlikeli bölgeleri yeniden yapılan yol ayrıca organize sanayi bölgesi ile Bozova ilçesini birbirine bağlıyor.

Özel idare tarafından yollarının yeniden yapılmaya başlamasına teşekkür eden bölgenin ileri gelenlerinden Faruk Akbaş yol yapımında çalışan işçilerle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Faruk Akbaş Kanal Urfa’ya yaptığı açıklamada uzun yıllar tehlike arz eden ve birçok ölümlü trafik kazasının yaşandığı yılarının yeniden yapılmasının kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyledi.

 

Kanalurfa

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.