banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Örencik'teki husumet sona erdirildi VİDEO

Şanlıurfa merkeze bağlı Örencik köyünde düğer aşiretine mensup demir ve kaçar aileleri arasında bir ay önce bir kişinin yaralanmasıyla meydana gelen olayın ardından başlayan husumet kan davasına dönüşmeden yapılan barış töreniyle sona erdi.

Örencik köyünde gerçekleştirilen barış törenine Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Şeyh İzzettin Aksan, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Toru, İsa Kızıldemir, İl Genel Meclis Üyesi Halil Ateş, İşadamı Abdülkadir Ateş, Düğer Aşireti Reisi Ahmet Ateş ile her iki aileye mensup köylüler katıldı.

Şeyh İzettin Aksan,  Düğer Aşireti Reisi Ahmet Ateş İl Genel Meclis Üyesi Halil Ateş, İşadamı Abdülkadir Ateş, İl Başkan Yardıımcısı İsa Kızıldemir’in araya girmesi ile gerçekleşen barış sonucunda iki aile barışa el uzattılar.

Yapılan barışın ardından konuşan Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, toplum için barışın önemli olduğunu burada bulunan aileler barışa el uzatarak çok önemli bir olayı gerçekleştirdiklerini söyledi.

İşadamı Abdülkadir Ateş, yaptığımız girişimler sonucu gerçekleşen barışa el uzatanları ve katkıda bulunanlara teşekkür ettiğini söyledi.

Kanalurfa

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.