banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Onlar'da kınadı

Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF), geçen hafta Manavagat'ta ve Şanlıurfa'da meydana gelen iki saldırı olayını kınadı. Örgütün basın açıklamasında, Mehmet Ali Ünal ve Veysel Polat'a yapılan saldırıların sorumlularının yakalanarak adalete teslim edilmesi umudu dile getirildi.
    Açıklamada, "Sınır Tanımayan Gazeteciler, bu saldırıları kınar" denildi.
    Antalya'nın Manavgat ilçesinde yerel Türkbeleni gazetesinin sahibi Mehmet Ali Ünal, geçen hafta iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.
    Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da, gazetemiz sahibi, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Şanlıurfa Temsilcisi Veysel Polat'a yapılan saldırıyı kınadı.
    Atalay, TGC Başkanı Orhan Erinç ve Veysel Polat'a gönderdiği mesajda, çirkin saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yetkililere olayın tüm sorumlularının bir an önce yakalanması çağrısında bulunan Atalay, saldırganların süratle hak ettikleri cezaya çarptırılmasını istedi.
    Gazetemiz sahibi, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Şanlıurfa Temsilcisi ve AK Parti Şanlıurfa Teşkilat Başkanı Veysel Polat da aracına binmek üzere otoparka indiği sırada bir grubun saldırısına uğrayarak yaralanmıştı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.