banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Olaylardan dolayı iptal olan tren seferleri başladı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yaşanan olaylardan dolayı 4 gün boyunca iptal edilen tren seferleri, bugün itibariyle tekrar başladı. 4 boyunca Batman-Diyarbakır arası yaklaşık 35 tren seferinin iptal edildiği belirtildi.

27 Eylül Pazar günü Kurtalan-Ankara seferini yapan Ekspres treni, Batman-Diyarbakır ray güzergâhına mayın döşendiği ihbarı yüzünden iptal edilmiş, Batman İstasyonu'nda bekleyen yolcular, minibüs ve otobüslerle Diyarbakır ile Elazığ’a taşınmıştı. Seferlerin iptal olması yüzünden Diyarbakır ile Elazığ’daki yolcular da Batman ve Kurtalan’a taşındılar.

Öte yandan, Diyarbakır’dan Batman’a gelmekte olan milyonlarca değerindeki Devlet Demiryollarına ait yol yenileme ve bakım makinasının, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde PKK mensupları tarafından yakıldığı öğrenildi. (M. Sait Çelik - İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.