banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Olaylar tren seferlerini de vurdu

Yaşanan son şiddet olayları Devlet Demiryollarını da olumsuz yönde etkileyerek, birçok yolcu ve yük tren seferlerinin iptal olmasına neden oldu.

Yaşanan aksamalarla ilgili İlke Haber Ajansı’na bilgi veren TCDD Batman Gar Müdürü Halil Saruhan, özellikle bölgede yaşanan olayların trenle ulaşımını olumsuz yönde etkilediğini belirterek, bu yüzden halkın mağdur olduğunu söyledi.

Olaylarla birlikte yol güvenliği sebebiyle birçok tren seferinin iptal olduğunu belirten Saruhan, “Son bir hafta içerisinde Batman-Diyarbakır arası sefer yapan yaklaşık 6 yolcu tren ve birkaç yük treni seferleri iptal edildi. Yol güvenliği sebebiyle iptal edilen seferlerde halk mağdur oluyor. Batman-Ankara arası önceden biletlerini ayarlayan müşterilerimiz, seferlerin iptal olmasından dolayı mağdur olmasınlar diye karayollarıyla özel kiraladığımız araçlarla Diyarbakır Gar Müdürlüğüne götürüyoruz. Batman-Diyarbakır arası seyahat etmek isteyen müşterilerimiz ise günübirlik bilet temini için geldiklerinde seferlerin iptal olduğunu haber veriyorduk.” dedi.  (M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.