banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Okutan, yılın valisi seçildi

 sitesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "YILIN EN İYİLERİ" halk oylaması sonuçlandı. Halkın oylamasına sunulan "Türkiye'nin En İyileri" başlıklı ankete, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan `Yılın Valisi` seçildi.

www.haber1.com  anketinde Türkiye genelinde yılın başarılı kurum ve kişileri ankete konu olurken, www.memlekethaber.com 'de yerel ölçekteki kişiler ve kurumlar, okurların oylarıyla belirlendi. Bürokrat, belediye başkanı, siyaset, sanat ve spor dünyasının en`leri yaklaşık 1 ay süre ile "memlekethaber.com" adlı internet sitesi tarafından düzenlenen anketle belirlendi.  Site ziyaretçilerinin oyları ile valiler kategorisinde Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ``Yılın Valisi`` seçildi.  Ankete 14 bin 649 kişi katıldı. Oylama sonucunda Türkiye'nin kendi alanlarındaki en başarılı kişi ve kurumları "En İyi" olarak seçildi.

Düzenlenen anket sonuçları şöyle:

Haber1 ve Memlekethaber'de yapılan halkoylaması sonuçlarına göre sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün Çağlayan yılın bakanı seçilirken, Urfa Valisi Nuri Okutan yılın valisi, Muharrem Usta yılın işadamı, Habertürk yılın gazetesi, Habertürk yılın TV kanalı, Suzan Sabancı yılın işkadını, Denizbank yılın bankası, bank Asya yılın katılım bankası ödülüne layık bulundu.

Cengiz Cengiz / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.