banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

Okutan TEDAŞa el attı

Vali Okutan'ın TEDAŞ İl Müdürü Mustafa Yılmaz'ı ziyaretine İl Jandarma Komutanı Şükrü Cumhur ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da eşlik etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Vali Nuri Okutan, Mustafa Yılmaz'a iade ziyarette bulunduklarını belirterek, yardımcılarıyla birlikte Mustafa Yılmaz'la fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Karşılıklı olarak yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili önerilerde bulunduklarını ifade eden Vali Okutan, "Her zaman ifade ediyoruz Şanlıurfa gelecek vadeden, umut veren Türkiye'nin geleceğinde önemli bir yere sahip olacak bir şehir. Ama bazı eksikliklerimiz var bu eksikliklerin başında yine enerji sektörü geliyor. Ama biz idare olarak bu eksikliklerin farkında ve gidermeye gayret etmekle birlikte vatandaşlarımızdan da kaynaklanan bazı eksikliklerimiz var. Şu anda dairemiz olumlu iyi niyetli gayret içindedir. Bu manada kurumumuzu takdir ettiğimi buraya arkadaşlarımla gelerek belirtmek istedim. Dairemizin arkasındayız, yanındayız. Diğer taraftan da eksikliklerimizin de farkındayız. O eksikliklerimizi de zaman içinde gidermeye çalışacağız

TEDAŞ'a çalışmalarında başarılar dileyen Vali Nuri Okutan özellikle kaçak elektrik konusunda da vatandaşlara seslenerek, "Vatandaşımızın da bu iyi niyetli gayrete olumlu bir cevap vermelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.