banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Okutan Emniyetin 165. yıldönümünü kutladı

Emniyet Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve müdür yardımcıları ile polisler Vali Nuri Okutan’ı makamında ziyaret etti.

Vali Nuri Okutan’a emniyet mensupları çiçek verirken, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da Vali Nuri Okutan’ın emniyet teşkilatına katkılarından dolayı plaket verdi.

Heyet ile hatıra fotoğrafı da çektiren Vali Nuri Okutan, emniyet teşkilatının polis haftasını kutladı. Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Okutan, “Bütün haftaya yayılan bir kutlama var. Çeşitli ziyaretler ve etkinlikler yapılacak. Bu bakımdan da emniyet müdürümüze teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

Vali Nuri Okutan, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Yılmaz’ın kendisine kitap hediye etmesiyle ilgili olarak da bir açıklama yaparak, “Bu kitapla ilgili olarak memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Polislik sadece kaba kuvvet olan veya bununla sınırlanan bir şey değil. Aslında polislik mesleğinin arkasında büyük bir birikim, büyük bir fedakârlık, büyük bir emeğin olduğunu bu kitapların da olduğunu gösteriyor. O kitaplardan birisi o birikimin örneği Hasan Beyin bize sunduğu kitaplar. Bunun başka güzel örnekleri de var.

Aslında polislik daha çok fedakârlık, kucaklamayla yapılan bir meslek. Öyle olunca da daha çok anlam ifade ediyor. Akılla yapılan, ilimle yapılan bir meslek. Bunun bir nişanesi, bir göstergesi olarak da Hasan Beyin bize sunduğu bu kitabı çok anlamlı buluyorum” şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.