banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Okutan, Başarı ve Hizmet Ödülü'nünü Atalay'dan Aldı

 

 Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Tüm Terör Mağduru ve Aileleri Güç Birliği Derneği’nce (TEMADER); layık görüldüğü 2010 başarı hizmet ödülünü Ankara’da düzenlenen törenle Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’dan aldı.

 

TEMADER’in Ankara’da düzenlediği 10. Kuruluş Yıl Dönümü ve 2010 başarı hizmet ödülü törenine Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TRT Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Koyuncu, TEMADER Genel Başkanı Emekli Gazi Astsubay Ömer Bilgen, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ile şehit aileleri, gaziler, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

TEMADER’in 10. Kuruluş Yıl Dönümü ve 2010 başarı hizmet ödülü töreni münasebetiyle Genel Başkan Ömer Bilgen ile Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Atalay birer konuşma yaptı.

 

Konuşmaların ardından 2010 Başarı ve Hizmet ödülleri sahiplerine verilirken, Vali Nuri Okutan’a ‘Altın Adam’ ödülünü Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay verdi.

 

Bu arada Vali Nuri Okutan’ın da başarı ve hizmet ödülü aldığı törende, 2010 yılında yapmış olduğu çalışmalar ile ülkesine ve milletine farklı alanlarda hizmet vermiş, halkın takdirini kazanmış kişi ve kurumlara ödüle layık görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.