banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Okutan anısına gece düzenlendi


Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen ekinlikte konuşan Başkan Güvenç, Bülent Okutan'a rahmet sevenlerine sabır diledi.

Ölümünün ardından güzel eserler bırakan herkesin dostları tarafından anıldığını kaydeden Başkan Güvenç, Bülent Okutan'ın da güzel eserler bıraktığı için anısına gecelerin düzenlendiğini söyledi.

Demokrasilerde Yasama, Yürütme ve Yargı'nın ardından dördüncü kuvvetin tartışmasız basın olduğuna vurgulayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti.

"Basın sanattır. Basın kamu hizmeti yapar. Yargı gibi milletin sesi olur. Millete tercüman olmalıdır. Kutsal bir görevin mensuplarısınız. Çok büyük fedalıklarla mücadele verdiğinizi hep beraber yaşıyoruz. Onun için çilekeş basın mensuplarını saygıyla selamlıyorum."

Programda bazı basın mensuplarının Okutan ile yaşadıklarını anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.