banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Okulda temizlik sorunu aileleri isyan ettirdi

 Yenişehir ilçesine bağlı Gazi İlkokulunda idarenin temizliğe önem vermediğini ve okul bahçesinin esrarkeşlerin meskeni haline geldiğini iddia eden veliler aileleri tedirgin ediyor.

Okulun idaresinden şikayetçi olan veliler, temizliğe hiç önem verilmediğini, öğrenci tuvaletlerinin tıkalı olduğunu, avlunun da çöp haline geldiğini ileri sürdü.

Torununu okula götüren Kevser Akşit, “Okul pislikten geçilmiyor, bizim çocuklarımız birkaç gün sonra hasta olacak, okulun temizlikçisi yok eğer bu böyle devam ederse milli eğitime kadar da gideriz.” dedi.

Okulun sıkıntıları için velilerle konuşmaya giden gazeteci ve muhabirler de okul müdür yardımcısı M.A tarafından engellendi.

Okulun sıkıntılarının çok olduğunu dile getiren Hamza Akşit, “Ben okulun böyle pislik içinde olduğunu bilseydim çocuğumu buraya kaydetmezdim, ben ilk bu okula geldiğim zaman kokudan içeri geçemiyordum ve okulun biran önce temizlenmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İsmini vermek istemeyen bir veli ise rahatça okulun avlusuna girildiğini bu yüzden esrar içen gençlerin okulu mesken edindiğini aktardı.

Veliler sorunun çözülmemesi durumunda milli eğitim bakanlığına kadar gideceklerini dile getirdi. Sorunun çözümü noktasında yetkililerin derhal buna bir çözüm bulunmasını istedi.  (Hüseyin İçli M. Zeki Aygur - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.