banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Abdülkerim Gök İftar verdi Emir Preldzic 4 Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Okulda Çamur, öğrenci okula almamak ve basına saldırı VİDEO
Saat 11.00 sıralarında meydana gelen olay, Sırrın Mahallesi Cami Sokak üzerinde yer alan Osmangazi İlköğretim Okulu ihata duvarı dışında meydana geldi.

İddialara göre Osmangazi İlköğretim okulu yönetimi ayakları çamurlu olduğu iddiası ile öğrencileri okula almadı. bunun üzerine basın mensupları olay yerine giderek durumu haber yapmak istediler. ancak ne olduysa bundan sonra oldu.

Okul sınırlarının dışında kendisine verilen “öğrencilerin okula giriş görüntüsünü çekmek için” kayda giren kameraman Abdullah Özdemir, önce okul güvenlik görevlisi tarafından uyarıldı. Ardından iddiaya göre devreye giren Okul Müdürü Hacı Çatkın tarafından saldırıya uğradı. Yapılanlara isyan eden muhabir Abdullah Özdemir, olay üzerine bölgeye sevkedilen emniyet mensuplarına derdini anlattı. Özdemir, “ Allah’ın oğlu da olsan burada çekim yapamazsın, dedi üstüme geldi. Bunu yapmaya hakkı var mı? Basını böyle kısıtlamaya yetkisi var mı?” diye sordu.

İddialar üzerine Özdemir’in çalıştığı ve ulusal yayın yapan kanal urfa yetkilileri değerlendirme toplantısına girdi.

Son aylarda basına yönelik yapılan baskı ve darp olaylarının mesleği yapılmaz hale getirdiğini belirten Özdemir, hakkını sonuna kadar arayacağını ifade etti.


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.