banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçede ve diğer illerde PKK’lilerin okul yakmasına tepki göstererek, okul yakanların geleceği yaktığını söyledi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, son günlerde ilçelerinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kimsenin Tarsus’un huzurunu bozamayacağını belirten Can, “Göreve geldiğimizden bu yana biz ve ekibimiz hiçbir ayrım gözetmeden Tarsus’taki her mahalleye hizmet götürdük. Kimsenin şüphesi olmasın ki bundan sonra da götürmeye devam edeceğiz.  Ama son günlerde yaşanan olaylara baktığımızda birileri sürekli huzur ortamını bozmak istemekte ve bu amaçla elinden ne geliyorsa yapmaktadır.” dedi.

Okul yakanların çocukların geleceğini yaktığını söyleyen Can, “Bazı mahallelerimizde okullarımız vicdansızlar tarafından yakılmış ve kullanılmaz hale getirilmiştir. Aynı huzur bozucular daha öncede başka bir mahallemizdeki çocuk parkını yakmışlardı. Bu eylemleri yapanları lanetliyor ve kınıyorum. Bu şekilde yaparak o mahallelerdeki çocuklarımızın geleceklerine zarar veriyorlar. Onların eğitim ve öğretimlerine engel oluyorlar. Okul yakanlar gelecek yakanlardır. Bu günler geride kaldığında o çocukların yüzlerine bakamayacaklardır. Biz yine hizmetlerimizle tüm mahallelerimize kesintisiz hizmete devam edeceğiz. Amacımız huzurlu ve güvenli bir Tarsus, kimse vatandaşlarımızla aramıza sınırlar koymaya kalkmasın. Bu olayları yapanlar bir avuç huzur bozucudan başka bir şey değil. Biz hizmetlerimizde din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmayız.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.