banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Okul Müdüründen o iddialara cevap

Geçen yıl eğitim ve öğretim hayatına atılan Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hakkında ortaya atılan ‘satılacak’ yönünde dedikodulara Okul Mmüdürü Hüseyin Tahtasız’dan sert bir açıklama geldi.

Okul Müdürü Tahtasız yaptığı yazılı açıklamada, “2013-2014 eğitim ve öğretim yılında vizyon ve misyonunu tamamlamak üzere eğitim, öğretim kadrosu ve personeli ile son hızla tamamlama yolunda elinden gelen tüm gayreti ve çabayı göstermektedir” dedi.

DİSİPLİNLİ OKULUZ
Okulun eğitim kalitesi, fiziksel yapısı ve disiplini tüm okullar içerisinde üst düzeyde olduğunu vurgulayan Tahtasız, “Eğitim kalitesi ve disiplin sayesinde okulumuzdaki öğrenciler eğitim öğretimin yanında mutlu ve huzurlu bir ortamda ders işlemenin keyfini sürmektedir. Bu disiplin ve kaliteden Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi idari ve öğretmen kadrosu hiçbir zaman taviz vermeyecektir. Bu yıl içerisinde başarmış olduğumuz bu disiplin ve öğrenci kişilik gelişimi önümüzdeki eğitim öğretim yıllarında da devam edeceği ve bu şekilde Şanlıurfa’daki özel okullar içerisinde en iyisi olma yolundaki çabamızı arttıracağımızı şimdiden taahhüt ederiz. Bu ilkeler sayesinde okulumuzda okuyan öğrenciler hem geleceğin sağlıkçıları olacaklar hem de kişilikli birer birey olacaklardır. Bizim için önemli olan iki durumdan birincisi; öğrencinin kişilikli yetişmesi ikincisi de; alanına hakim olmasıdır.  Bu uğurda idarecilerimize ve öğretmenlerimize düşen görevler hassas ve ciddi bir şekilde yerine getirilmektedir” diye konuştu.

DEDİKODULARI KINIYORUZ
Tahtasız, son günlerde okulun satılacağı yönünde bir çok dedikodunun çıktığını, bu dedikoduların tamamının asılsız olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Meyve veren ağaç taşlanır mantığıyla okulumuz hakkında çeşitli dedikodular üretilmektedir. Bunların başında okulumuzun satılacağı hususunda dedikodular çıkartılmaktadır.  Bu asılsız dedikoduları çıkaranları kınıyoruz. Kurucumuz Celal Çiftçi, eğitimin ne kadar önemli bir konu olduğunu ve ne kadar ciddi yapılması gereken bir iş olduğunu yirmi yılı aşkın gazetecilik tecrübesinden bilmektir. Eğitim için birçok fedakârlıkta bulunmuştur ve bulunmaya da devam edecektir. Bu tür dedikodulara karşı velilerimizin ve bizi sevenlerin itibar etmemesini istiyoruz”

Tahtasız, Değer verdiğimiz öğrencilerin lisemizi bitirdikten sonra özel hastaneler tarafından istenilen, arzulanan insanlar olması için elerinden gelen her şeyi yaptıklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.