banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Okul hırsızları yakalandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü (Hırsızlık Büro Amirliği) yaptığı operasyonda; “22.11.2013 günü Direkli Mahallesinde Yıldıztepe İlköğretim okulunda Hırsızlık olayının meydana geldiği bildirilmiştir.

Olay yerine intikal eden ekipler okul yöneticileri ile yaptıkları görüşme ve yapılan incelemelerde;

Okulda bulunan 20 adet Taşınabilir Hardiskin ve  2 adet güç kaynağının faili meçhul kişi yada kişiler tarafından çalındığı tespit edilmiştir.

Çevrede bulunan kamera kayıtlarının inceleyen ve bilgi sahipleri ile görüşen Hırsızlık Büro amirliği görevlileri hırsızlığı gerçekleştiren (2) şahsın eşgal ve kimlik bilgilerini tespit etmiştir.

Yapılan detaylı araştırmada hırsızlık mallarının Süleymaniye Mahallesinde bir işyerine satılacağı bilgisine ulaşılmış bahse konu işyeri çevresinde tertibat alan görevliler  (S.T) ve (M.T-suça sürüklenen çocuk) isimli şahısları yakalamışlardır. Yapılan aramalarda 20 adet Taşınabilir Hardiskin ve 2 adet güç kaynağı, 2 çift hoparlör ve 1 adet Bilgisayar anfisi ele geçirilmiştir. Ele geçen hırsızlık eşyaları okul yönetimine teslim edilmiştir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.