banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Okul baskısı Urfaya kaçırttı
Gençlerimizin içinde bulunduğu yaşamdan bir kesit!.... Gençlerimiz okulda aslında neler yapıyora bir cevap niteliğinde ibret alınası bir kaçış öyküsü;
Mardin’den Şanlıurfa’ya kaçan 17 yaşındaki kız çareyi Urfa’ya sığınmakta buldu.
İddiaya göre Mardin’de yaşayan ve lise üçüncü sınıfa giden C.Ö. okulda tanıştığı E.Ç. ile arkadaş oldu. 3 ay süren ilişki sonrasında C.Ö. ve E.Ç’ birbirinden ayrıldı.

 C.Ö. ayrıldığı arkadaşı E.Ç’ den sonra E.Ç’nin arkadaşları tarafından taciz edilmeye başladı.  Taciz edilen C.Ö. daha sonra bir kaç gün okula gitmemeye başladı, ama bir sonuç alamadı çünkü E.Ç’ nin arkadaşları C.Ö’nün evine sık sık gelip rahatsız ediyorlardı.     C.Ö’nün telefonuna ya bizimle gelirsin yada başka bir kız arkadaş bulursun, diyerek mesajlar gönderiyorlardı. Bunun üzerine psikolojisi bozulan C.Ö’  bu durumu bir türlü ailesine açıklayamamıştı. Hem arkadaş korkusu hemde aile korkusu C.Ö’ çok üzmüştü, çareyi Mardin’den ilk otobüse binip Şanlıurfa kaçmakta buldu. Ailesinin emniyete başvurmasından sonra polis ekipleri Mardin otogarındaki bilgilere bakıp C.Ö’nün Şanlıurfa’ya kaçtığını öğrenen polis ekipleri, hemen Şanlıurfa Çocuk şube amirliğini arayarak Mardin otobüsünde bulunan 17 yaşındaki C.Ö’nün otobüsten teslim alınmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen polisler C.Ö’ yü otobüsten indirip Çocuk Şube Amirliğinde ifadesi alınan genç  kız  memleketi olan Mardin’e gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dilek Çiftçi/ Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.