banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Oğuzhan Asiltürk'ten şok açıklama
Habertürk'te dün akşam Didem Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı 12 Eylül'ün arka planı tartışıldı.
Programın en ilginç iddiası ise 'Milli Görüş'ün duayen isimlerinden Oğuzhan Asiltürk'ten geldi.
Oğuzhan Asiltürk, Balyoz Darbe planı ile hükümete karşı darbe yapmakla suçlanarak tutuklanan subayların vatansever ve milliyetçi olduklarını, ABD'nin önümüzdeki günlerde İran'ı işgal edeceğini, ABD'nin de TSK içinde vatansever askerlere karşı komplo kurarak bu işgale karşı çıkacak subayların tutuklatıldığını söyledi.
ASİLTÜRK'TEN ERGENEKON ABD YALANIDIR ÇIKIŞI
Asiltürk programda altını çizerek "Ergenekon altını çizerek söylüyorum Türk ordusunda TSK içinde amerikan karşıtlarının tasfiyesidir. Nokta ve bir de ünlem koyuyorum. Başka bir şey değildir. Çünkü aynı olaylar içinde şu anda silahlı kuvvelterin içerisinde bir kısım insanlar var. Ama Amerikan karşıtlarını alıp ortadan kaldırmak isteniyor. Sebebi de amerikanın iran'a olası müdahalesinde orduyu kendi istedikleri hale getirmektir. Ama şerefli türk ordusu oyuna gelmez diye düşünüyorum" dedi.

İŞTE O ŞOK SÖZLER:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.