banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

'Öğretmenlerin sırtına vurulan darbe bizim sırtımıza vurulmuştur'

Önceki gün Yeni Mahalle İlköğretim okulunda, bir kadın öğretmene yapılan fiziki saldırı üzerine Yeni Mahalle İlkokuluna giden Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, burada Okul Müdürü Mustafa Coşkun’dan konu ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra öğretmenler odasında, öğretmenlerle bir araya gelen Aslan, burada öğretmenlerle yaptığı görüşmede, okulları sık sık ziyaret edeceğini söyledi.

Okulumuzda yaşanan hadise bizi derinden üzmüştür diyen Aslan,“Öğretmen arkadaşımızın sırtına vurulan her darbe bizim sırtımıza vurulmuştur. Her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Fiziki saldırıya uğrayan öğretmen arkadaşımızı aradım kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Biz idareciler hem öğrencilerimiz, hem de siz öğretmelerimiz ve öğrenci velilerimiz için görev başındayız. Görev anlayışım gereği, okullarımızı sık sık ziyaret edeceğim, öğretmenlerimizin sorun ve sıkıntıları varsa kendilerinden dinleyeceğim. Kapım her zaman öğretmen arkadaşlarıma açıktır.” dedi.

Aslan, daha sonra sınıfları gezdi ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.