banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Öğretmenevi krizine valilik el attı

Öğretmen evi ile ilgili yaşanan “yatak krizine” valilik el koydu. İşte Şanlıurfa valiliğinden yapılan açıklama; “18/02/2011 tarihinde ilimizde günlük olarak yayınlanan yerel bir gazetede; ilimiz merkez Öğretmenevi Müdürlüğü ile ilgili “ rüşvet vermezsen almam” başlıklı bir haber yayınlanarak, haberde bir takım iddialar ileri sürülmüştür.

Haberde belirtilen iddiaların tüm yönleriyle açıklığa kavuşturulması için Valiliğimizce inceleme-araştırma ve gerektiğinde disiplin soruşturması yapmak üzere muhakkik görevlendirilmiştir.

İddialarla ilgili yapılacak olan tahkikatın neticesinden  kamuoyuna bilgi verilecektir” denildi.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ…

Olay üç gün önce “Şanlıurfa’da geçtiğimiz akşam bir kamu kurumu olan Öğretmen Evi’nde büyük bir skandal olay yaşandı. Alfemo Mobilya Mağazasından 142 ikiz yatak alımı yapan Öğretmen Evi yetkilileri, iddiaya göre kendilerine rüşvet verilmediği için sözleşmeyi feshetti ve firma yetkililerine “yatakları gelin götürün” dedi.

 

ÖĞRETMENLER DIŞARIDA KALDI

 

Öğretmen Evi’ne gelen firma görevlileri tek tek odaların kapılarını çalarak, burada konaklayan öğretmenlerden odalarındaki yataklarını istedi. Firma yatakları geri toplayarak öğretmen evini boşaltmıştı”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.