banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Öğretmen Okulları 166 Yaşında


Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Halil Çiftçi, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ile Öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci yaptı.
Kendisinin de öğretmen okulu mezunu olduğunu ifade ederek, bu okulların eğitim ve öğretimde önemli bir rol üstlendiğini söyleyerek, bu güzide okullardan birçok öğretmenin mezun olarak eğitim-öğretim camiasına hizmet verdiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Öğretmenlerimiz hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Öğretmenlerimiz geçmişten bugüne üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapmışlardır. Ülkemizin bugüne gelmesindeki en büyük pay öğretmenlerimizindir. Aydınlık mutlu Türkiye'nin temellerini öğretmenlerimiz atıyor. Bunu yaparken de çok büyük fedakârlıklarla yapıyorlar. Sevgili öğrenciler hangi mesleği seçerseniz seçin öğretmen lisesi ruhu hiçbir zaman sizden ayrılmayacaktır. Burada almış olduğunuz eğitim ve terbiye hayat boyu size rehber olacaktır" dedi.
Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri arasında yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci,  Okul Müdürü Halil Çiftçi tarafından verildi.
Öğrencilere ödüllerinin verilmesin ardından Programa, Öğrenciler tarafından seslendirilen günün anlam ve önemini belirten şiirleri okundu, Öğrenciler tarafından oluşturulan Müzik topluluğu bir birinden güzel türkülerin seslendirmesinin ardından program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.