banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Öğretmen 9 Yaşındaki Öğrenciye Sopayla Vurdu

Olay, Bilim İlk Öğretim Okulunda meydana geldi. İddiaya göre, 9 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi H.K. Öğlen okuluna gitti. Okulda birkaç saat ders gördükten sonra teneffüs zili çaldı. Arkadaşları ile sınıfta top oynayan H.K yanlışlıkla sınıfta bulunan lambayı kırdı. Lambanın kırıldığını gören okulun Bayan öğretmeni B. T eline aldığı sopa ile 9 yaşındaki H. K yi dövmeye başladı.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Aldığı sopa darbeleri ile kolu moraran H.K ders bittikten sonra eve gitti. Ailesine kolunun acıdığını söyleyen H.K kolunu açtı. Kolundaki morlukları gören H.K’nin Babası A.K oğluna koluna ne olduğunu sordu. H.K babasına öğretmenin kendisini sopa ile dövdüğünü söyledi. Baba A.K aldığı cevap karşısında soluğu hemen hastanede aldı. Baba A.K hastaneden aldığı darp raporu ile birlikte savcılığa müracaat etti.

OĞLUMUN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Baba A.K.,oğlunun okulda top oynadığı sırada topun okulda bulunan bir lambayı kırması sonucunda öğretmeni tarafından sopayla dövüldüğünü iddia etti. Oğlunu hastaneye götürdüklerini ve darp raporu aldıklarını ifade eden Baba A.K, “Çocuğumun her iki kolunda darp izi ve morluklar var. Kolları mosmor, psikolojisi de bozuldu. Bundan sonraki sürece mahkeme karar verecek" dedi.

MÜDÜR İLCİ: GEREKENİ YAPACAĞIZ

Dayak olayından sonra tanıdıkların İl Milli Eğitim Müdürlüğüne de şikayette bulunmalarını tavsiye ettiğini kaydeden baba A.K, olayın kapatılmasına izin vermeyeceğini, olayın takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlü Metin İlci ise, yaptığı açıklamada, konuyla ilgili inceleme başladıklarını belirterek, “Olay şuanda emniyette intikal etmiş durumda. Oradan çıkacak sonuç ile gerekli çalışmayı yapacağız” dedi.

Salih Demir Aziz Çiftçi Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.