banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Öğrenilmiş çaresizliği Aşmanın yollarını öğrenecekler
Yaklaşık 300 kişinin katılması beklenen seminerde Sezai Hazır, gönüllülük üzerine bir söyleşi gerçekleştirerek. Özellikle şuana kadar desteklediği ve desteklemeye devam ettiği STK’ların işleyişinde gönüllülük ilkesinin ne derece önemli olduğundan bahsedecek ve Şanlıurfa’da gerek halk arasında gerekse gençler arasında STK’lara üye olma, aktif olarak yönetimlerinde görev alma vs konularındaki ön yargılarını kırabilmek açısından önemli faydalar sağlayacak.

Volkan Akay ise,  gençlerin motivasyonlarının, hayattan beklentilerinin çok düşük olduğu ilimizde gençleri “öğrenilmiş çaresizlik” psikolojisinden çıkaracak interaktif bir eğitimle programa katkı sağlayacak. 24 Şubat Cuma günü, Saat: 14.00'de, TEGV Eyyübiye Eğitim parkında gerçekleştirilecek olan etkinliğe herkes davetlidir.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde 2009’dan bu yana faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi 2012 yılı içerisinde farklı etkinlikler farklı kesimleri bir araya getirmeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.