banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

öğrencilerle söyleşi yaptılar

Anayasa düzenlemeleri oylamalarının hemen ardından, APA toplantıları ile ilgili gittiği İran, Tahran ve ABD ziyaretleri sonrasında memleketi Şanlıurfa'da bir dizi ziyaretler erçekleştiren AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, davet üzerine gittiği Özel Murat Lisesinde, Yazar Mustafa Armağan ile birlikte öğrencilerle söyleşi yaptılar.
Özel Murat Lisesinde söyleşi için davet edilen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ve Yazar Mustafa Armağan, bir süre Okul Müdürü Bilal Güler ve öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilerle ayrı ayrı söyleşi gerçekleştirdiler.
Yazar Mustafa Yazgan öğrencilere güncel konularda ve eğitimin öneminden bahsederken, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ise, Türkiye'nin dış politikasından ve eğitimde başarılı olmanın öneminden bahsetti.

Öğretmen ve öğrencileri tebrik etti     Davet üzerine gittiği Özel Murat Lisesinde bir süre Okul Müdürü Bilal Güler ve Öğretmenler ile kendisi gibi söyleşi için davet edilen Yazar Mustafa Armağan ile bir süre sohbet eden AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Emin Önen, okulun başarı durumunun iyi olduğunu, YGS'de Türkiye genelinde 5 bin 400 Lise arasında 13. olduklarını ve geçen yıl da 4. olduklarını öğrenince gururlandığını belirtip, "Şanlıurfa'dan başarılı öğrencilerimizin çıkması bizleri çok sevindiriyor. Çünkü genel olarak eğitimde çok gerilerde olduğumuz biliniyor. Sınıf mevcutlarımızın kalabalık oluşu da eğitimin başarısını engelliyor. Sizleri ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Sohbet sonrasında öğrencilerle söyleşiye katılan Milletvekili Önen, kendisinin görevli olduğu dış ilişkilerden bahsetti, öğrencilerin sorularını cevapladı.
Milletvekili Önen'den önce Yazar Mustafa Armağan da öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Kariyerinizi şimdiden belirleyinKendisinin AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Türk Gurubu Başkanı olduğunu hatırlatan Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadin Emin Önen, "Sizler şimdiden çok çalışıp başarılı oluyorsanız üniversite yıllarınız çok daha güzel olacak. Onun için kariyerinizi şimdiden belirlemeniz lazım. 'Bir lisan, bir insan' denildiği gibi dil bilmek çok önemli. Deneyimlerime göre en önemli dil Arapça ve Rusça. Mutlaka bir dil öğrenin. 2 yada daha fazlasını öğrenmekte sizlerin elinde. Mutlaka herzaman dürüst davranın ve herkese iyilik yapın. Zira uzun dönemde yaptığınız her iyilik, hatta kötülük yapmışsanız o bile sizlere geri dönecektir" dedi.
 Önen, bir öğrencinin enflasyonun düştüğünü ancak sokaklara yansımadığını söylemesi üzerine de, "Blindiği gibi dünyada global kriz yaşanıyor. Sayın Başbakanımızın dediği gibi bizde teğet geçti. Zira biz çok şeyi hissetmezken komşumuz Yunanistan iflas etti. Birçok ülke zorda kaldı" diye cevap verdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.