banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Öğrencilerin cenazeleri Diyarbakır'a getirildi

Kulp ilçesinin Benin (Karaağaç) köyündeki bir Kur’an kursunda çıkan yangın sonucu hayatını kaybeden öğrencilerin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine getirildi.

Kurstaki elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında hayatını kaybeden Suat Çankaya, Şahin Kahraman, Nur Muhammed Bayka, Muhammed Bingöl, Sabahattin Altun ve Serhat Sancar’ın cenazeleri otopsi işlemleri yapılmak üzere hastanenin acil kısmına alındı.

Kur’an kursu öğrencilerinin aileleri ve sevenleri hastane morgu önünde toplanırken, öğrencilerin bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

Savcılık tarafından yapılacak otopsi sonrası öğrencilerin cenazeleri ailelerine teslim edilecek. Öğrencilerden birinin Silvan’da diğerlerinin ise Kulp’un Benin (Karaağaç) köyünde defedileceğini belirtildi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.