banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Öğrencilerden muhtaç aileye yardım

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde yaşam mücadelesi veren 82 yaşındaki Hacire Ekin ve kızı için öğrenciler kendi aralarında para toplayarak yardımda bulundu.

Öğrenciler, İlke Haber Ajansı’nın (İLKHA) mağdur aile hakkında yaptığı haber üzerine yardım girişiminde bulunduklarını söyledi.

Aldığı yaşlılık maaşıyla 2 odalı evde kızıyla beraber yaşayan aileye öğrenciler tarafından yardım yapılırken ailenin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

İlke Haber Ajansı’nın yaptığı haberi gördükten sonra aileye gıda yardımında bulunmak istediklerini belirten öğrenciler, fakir ailelerin gözetilmesi ve herkesin bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade ettiler.

Aileye yardımlarda bulunan öğrencilerden İsmail Turan, “ilke Haber Ajansı’n yaptığı haberi gördük. Biz de yardım etmek istedik.  Biz de fakir ailelere yardımlarda bulunuyoruz. Gençler arasında yardım yapıyoruz.  Maddi olarak yüksek olmasa da elimizden geldiği kadar fakirlere Allah rızası için yardım etmeye çalışıyoruz.” dedi. (Emrah Deniz, M. Sıddık Bilge - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.