banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Öğrenciler sınav stresini piknik yaparak attılar

Şanlıurfa’da Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri sınav stresini düzenlenen piknikte attı. Okul Müdürü Hüseyin Tahtasız, “Öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.
Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Bozova İlçesine Bağlı Yaylak'ta bululan Hayalpark’ta piknik yaptı. Okul yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler gönüllerince eğlendi.  
Okul Müdürü Hüseyin Tahtasız yaptığı açıklamada, Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirti.

 

ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK

Tahtasız, 3 hafta önce Harran Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Halil Mutlu’nun okulda öğrencilere yönelik söyleyişi düzenlediğini hatırlatarak, “Yeni kurulan okulumuzda etkinliklerimiz tüm hızıyla sürüyor. Okulun ilk döneminde okulun bahçesine öğrencilerle birlikte ağaç dikme diktik. Daha sonra Sayın Rektörümüz Halil Mutlu okulumuzda öğrencilerle bir söyleşi düzenledi. 2 hafta önce ise Bursa’dan Yoga eğitmeni Halil Çuhadaroğlu eşliğinde okulun bahçesinde Yoga eğitimi yaptık. Şimdi ise zorlu geçen dönemde öğrencilerin sınav stresini üzerlerinden atmaları ve morallerinin yüksek olması nedeniyle piknik yaptık” dedi.  

Tahtasız, şunları kaydetti:

“Çocuklarımız açık ve temiz havada, halaylar çekti, voleybol oynadılar, bol bol fotoğraf çektirdiler ve kır çiçekleri topladılar. Öğretmenleri ile birlikte çok güzel vakitler geçirdiler. Hem amacına uygun bir piknik oldu. Onlar gönüllerince eğlenerek çok mutlu oldular, onların sevinmesi de bizleri oldukça mutlu etti” diye konuştu.

 Okulun öğrencilerinden Anzel Atmaca ise, okulumuzun böyle bir etkinlik düzenlemesi bizler için çok iyi oldu. Sınav stresini üzerimizden attık. Hem de moral ve motivasyonumuz arttı” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.