banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Çınar ilçe merkezine yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta bulunan Göksu Barajı mevkiinde, öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7’si lise öğrencisi 9 kişi yaralandı.

Çınar ilçesine bağlı Yaprakbaşı (Baré) mahallesinden Çınar’a öğrenci götüren Mahmut Temur yönetimindeki 13 AD 215 plakalı servis minibüsü, yol bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile tek şeride inen yolda, Diyarbakır’dan Mardin istikametine giden 21 KL 408 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonucu araçlar yol kenarına savrulurken, servis minibüsü takla atarak yan yattı. Çevreden geçen vatandaşlar tarafından çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. an yaralılar,  sağlık tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Çınar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada Ramazan Kapçak, Mahsum Tekir, Hakan Temur, Hasan Şenol, Berzan Aladağ, Mehmet Nur Tekir, Mazlum Aladağ adlı öğrenciler ile, minibüs şoförü Mahmut Temur ve adı öğrenilemeyen otomobil sürücüsü yaralandı. 

Durumu ciddi olan araç şoförleri ile öğrencilerden 2 öğrenci, Diyarbakır’a sevk edilirken, diğer yaralıların Çınar Devlet Hastanesindeki tedavileri devam ediyor.

 Kazaya karışan araçlar çekici ile kaldırılırken, olayla ile ilgili inceleme ve soruşturma sürüyor. (Vedat Aydın-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.