banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Ödülleri Çalışanlarına Takdim Etti

Karaköprü Belediye Başkanı olduğu dönemde başarılı bir dönem geçiren Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediyesi çalışanları ile teşekkür toplantısı yaptı.

Personellerine tek tek teşekkür ederek alınan ödüllerin kendisine ait olmadığını belirten Başkan Çiftçi, 6,5 yıldır yapılan hizmetlerden dolayı aldığı bütün ödülleri personeline dağıttı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, Karaköprü'nün örnek bir ilçe olmasında tüm personelin katkısının olduğunu belirtti.

"Sahadaki bütün başarılarımızı bir kadro ile gerçekleştirdik. Nihat Çiftçi tek başına bir hiçtir. Ancak bir kadro ile hizmet yapar. Bu kadroda gerçekten çok azdı. Bu kıt personel ile gerçekten çok büyük hizmetler yaptık. Çeşitli kurumlardan, çeşitli ödüller aldık. Tabi bu ödüller benim şahsi ödüller değildi. Kurumun kurumsal kimliğine verilen ödüllerdir. Dolayısıyla benden sonraki hem yardımcılarım hem müdürler bu ödüllerde emeği çok fazladır. Bende bu ödülleri 6.5 yıldır benle çalışan gecesini gündüzüne katan fedakar mesai arkadaşlarıma bir anı olarak bırakmak isterim. Bunları bir anı olarak saklasınlar."

Konuşmanın ardından Başkan Çiftçi, aldığı plaket ve ödülleri personele takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.