banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Öcalan MİT misafirhanesinde kalıyormuş!
Günlerdir 'Abdullah Öcalan nerede?' diye soran Doğu Perinçek'in gazetesi Aydınlık, merakla beklenen yanıtı bugün verdi.
Ulusalcıların gazetesi Aydınlık, Öcalan'ın sık sık MİT Bursa Bölge Başkanlığı Merkez Misafirhanesi'nde kaldığını iddia etti.
Günlerdir sürmanşetinden 'Abdullah Öcalan nerede?' diye anons eden Aydınlık, Cumartesi'yi işaret etmişti. Gazete bugün okurların karşısına sürmanşetten "Bursa'da MİT'in misafiri" başlığıyla çıktı.
Habere göre MİT'e ait siyah bir helikopterle İmralı'dan çıkarılan Abdullah Öcalan, sık sık MİT Bursa Bölge Başkanlığı Merkez Misafirhanesi'ne götürülüyor.
BAZEN YATLA BAZEN HELİKOPTERLE
Haberde "MİT'e ait siyah bir helikopterle bazen de bir yatla İmralı'dan alınan Öcalan, Mudanya üzerinde misafirhaneye ulaştırılıyor. Özellike son aylarda zamanın büyük bölümünü burada geçiriyor." ifadelerine yer verildi.
Ömür boyu hapse mahkum edilen Öcalan'dan 10 aydır haber alınamayınca Öcalan nerede sorusu gündeme gelmişti. Hatta MHP lideri Devlet Bahçeli, "Öcalan İmralı'da değil mi?" diye sormuştu. Başbakan Erdoğan da Bahçeli'ye "Yaşadığını bizzat görürsen ne yapacaksın? O zaman Beyefendiyi İmralı'ya götürmek lazım" diye cevap vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.