banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

O müdür Hakkari'ye KCK için mi atandı?
Kamuoyunda tenzili rütbe olarak değerlendirilen ve medyaya 'Ergenekon ve balyoz operasyonlarının başındaki isim görevden alındı'' şeklinde yansıyan haberlerin arka planında çarpıcı bir ayrıntı mı gizli?

Ergenekon ve Balyoz operasyonlarının başındaki isim olan  İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Tufan Ergüder'in geçtiğimiz hafta Hakkari'ye atanmasıyla ilgili bölgeyi iyi bilen Kanal D'nin deneyimli muhabiri Cem Tekel'den çarpıcı bir yorum geldi.

Kanal D muhabiri Cem Tekel, twitterdan konuyla ilgili yaptığı yorumlarda, Ergüder'in atamasını tenzili rütbe olarak değerlendirmenin yanlış olacağına dikkat çekerek, "Erguder, Ergenekondan balyoza bir çok kritik operasyona Ali Fuat Yılmazer'le birlikte imza attı. Şimdi Hakkarı'ye gıtmesi yeni operasyonların habercisi. Malum PKK, Hakkari ve Şırnak'ı pilot bölge görüyor. Önümüzdeki günler buralarda ciddi güç mucadelesiyle geçecek" dedi.

"HEDEF KCK YAPILANMASI"

Devletin Hakkari'de örgütü sıkıştıracağına da dikkat çeken Cem Tekel, "KCK yapılanmasını hedef alınacak. Ayrı iır devlet örgütlenmesinin ipini çekecek. Önümüzdekı sonbahara kadar bölgede çok şeyin değıştigini goreceğız Doğu artık sürgün yeri  değıl. Aksine meslekte başarının ve yükselmenin, kendini göstermenin adresi. Erguder, oraya sürgün değıl özel görevle gidiyor." diyerek son gelişmeleri yorumladı.

İşte Kanal D'nin tecrübeli muhabiri Cem Tekel'in çarpıcı yorumlar içeren o twitleri...



ROTAHABER / ÖZEL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.