banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

O Köylerin Eyyübiye'ye Bağlanmasında flaş gelişme!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ile Koçören, Küçükalınlı ve Yoğunburç mahalleri arasındaki sınırlar ile ilgili Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Yunus Emre AKSU mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
OSB Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan görüşme sonrası Aksu açıklamada bulunarak şunları kaydetti;

“Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinin imar alanın büyük çoğunluğu Eyyübiye İlçesi Koçören Mahalle sınırları içerisinde yer almaktadır. Geriye kalan kısmı ise Karaköprü İlçesi, Küçükalınlı Mahallesi ve Yoğunburç Mahalle sınırları içerisinde yer almaktadır.  Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşbbis Heyeti’nin konu ile ilgili aldığı karara istinaden adres karışıklıklarının ortadan kalkması ve düzenli adres alt yapısının kurulabilmesi için ilgili yerlerin Eyyübiye İlçe sınırlarına dâhil edilebilmesi için çalışmalara başladık.

OSB’ye sınırı olan mahalle muhtarları ve köy halkı ile bir araya geldik. Yapılacak olan çalışma ile ilgili değerlendirme ve taleplerini dinledik. Talep ve önerilerini aldık. Komşularımıza bu konuyu birlikte çözeceğimizi söyledik. Yaptığımız çalışmanın talepleri doğrultusunda değerlendireceğimizi ifade ettik.

Daha sonra çevre köylerimizin muhtar ve köy halkının iletmiş olduğu kaygıları değerlendirerek Eyyübiye ilçe sınırına bağlanma talebi başvurumuzun iptal kararını aldık.” dedi.

Bu kararın ardından Organize Sanayi Bölgesi ile sınır köyler arasında sınır konusunda yaşanan kaygılar giderilmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.