banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Nusaybin'deki saldırının tahribatı ortaya çıktı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde İpek Yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’na bomba yüklü araçla düzenlenen ve 2 polisin hayatını kaybettiği, 53 kişinin yaralandığı saldırının tahribatı güvenlik şeridinin kaldırılmasından sonra ortaya çıktı.

Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’nun tamamı patlamada kullanılmaz hale gelirken arkasında bulunan 3 blok halindeki polis lojmanlarında büyük çapta hasar oluştuğu görüldü. Patlamanın olduğu bölgeye 100 metre çapındaki ev, iş yerleri, lokanta ve akaryakıt istasyonlarında da büyük hasar oluştu.

Saldırı sonrası Bölge Trafik İstasyonu çevresi ve İpek Yolu trafiğe kapatılırken, Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Olay yeri İncelemesi bitiminde İpek Yolu tek şerit olarak trafiğe açılırken Karayolları ekipleri tahrip olan yolda çalışmalara başladı.

Bu arada saldırıda hayatını kaybeden polis memurları Ercan Günay’ın cenazesi Adana’ya, Murat Dündar’ın cenazesi ise Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde defnedilmek üzere gönderildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.