banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Bu kez acı haber Mardin'den geldi, Kaç asker şehit oldu?

Mardin’in Nusaybin ilçesinde asker ve polisin arama yapmak için girdikleri binada yaşanan patlamada daha önce 4 polisin yaralandığı bilgisi gelmişti. göçük altında kalanların kurtalılması çalışmaları yapıldı. ancak acı haberler peş peşe geldi. ilkin iki kişinin şehit olduğu haberi geldi saha sonra yapılan kurtarma çalışmalarında acı haberler peş peşe geldi ve hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi.


Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde arama yapmak için asker ve polisin girdiği binada yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi.

Edinilen bilgilere göre; Fırat Mahallesi Akay Sokak’ta arama ve tarama faaliyeti için asker ve polisler bir binaya girdi. Arama yapıldığı sırada eve daha önceden yerleştirilen bomba uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlama sonrası evde göçük meydana geldi. Göçüğün altında kalan 5 asker ile bir polis hayatını kaybetti, 4 polis de yaralandı.

Yaralı polisler, Nusaybin’de Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alırken hayatını kaybeden biri polis 5’i asker toplam 6 kişinin cenazeleri ise hastane morguna alındı.  (M. Salih Keskin – İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.