banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Nusaybin'deki çatışmalar kameralara yansıdı

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde nereden geldiği belli olmayan kurşunlara hedef olan hamile bir kadın hayatını kaybetti, iki çocuğu da ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Nusaybin Fırat Mahallesi Çağdaş Sokak üzerinde evinin merdivenine çıkan Selamet Y. (44), açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Kadının 10 yaşındaki kızı S.Y. ve 14 yaşındaki oğlu F.Y. de açılan ateş sonucu yaralandı. Yaralı çocuklar, bölgeye gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının cenazesi ise otopsi için morga konulurken yaralı çocukları tedavi altına alındı. Kimlerin ateş açtığı ise henüz bilinmiyor.

Bu arada çatışmaların yaşandığı Sakarya Caddesi’nde yaşanan çatışmalar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, zaman zaman silah sesleri duyulurken yolunda ortasında bırakılan sivil araçlar ise dikkat çekiyor.

Çatışmaların yoğunlaştığı Abdülkadir Paşa, Fırat, Dicle ve Devrim mahallerinde ise zaman zaman patlama sesleri geliyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.