banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Nusaybin'de yasak geçici olarak kalktı

Nusaybin Kaymakamlığı tarafından 4 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağı 09.00 -16.00 saatleri arasında geçici olarak kaldırıldı.

Nusaybin Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, ilçede artan olaylar nedeniyle vatandaşların can ve mal  güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının yeniden tesis edilebilmesi için 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili hükümleri gereğince 14 Aralık  Pazartesi saat 16.00’dan  itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiği hatırlatıldı.

Açıklamanın devamında, yasağın uygulandığı Abdulkadirpaşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Yenişehir Mahallesi ve Dicle Mahallesi’nde yaşanan elektrik, su ve altyapı arızalarının giderilebilmesi ve vatandaşların temel ihtiyaçlarını temin edebilmeleri amacı ile bugün 09.00 -16.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağının geçici olarak kaldırıldığı kaydedildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.