banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Nusaybin’de artan olaylar nedeniyle bu akşam saat 21.00’den başlamak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiği belirtildi.

Konu ile ilgi Nusaybin Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, ilçede ardan olaylar nedeniyle halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için Abdülkadirpaşa, Fırat, Dicle, Yenişehir Mahallelerinde 29 Kasım 2015 Pazar günü saat 21:00 itibari ile ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bildirildi.

Açıklamanın devamında , “Söz konusu yasağa vatandaşların uyması, kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır.” denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.